Lørdag d. 18. maj kl. 21

Nello & The Helping Hand Blues Band


I efteråret 2020 sprang Niels Nello Mogensen ud som frontman og forsanger for sit eget blues-band. Det er siden blevet til mange koncerter og begejstringen og flotte ord regner ned over orkesteret!

 

Med en nominering til DMA - blues live prisen i 2023.

 

Dexter Odense, Bluesnews: “Nello & the Helping Hand Blues Band var en ren åbenbaring! Alle brillerede, både sammen og som solister. Der var super stemning på scenen. Der var smil, latter, udveksling af diverse bemærkninger og god kommunikation. Her skal det bare understreges: Gå ud og oplev Nello & the Helping Hand Blues Band, hvis du har mulighed for det, for du får dig en ordentlig én på blues-opleveren, som du nok ikke havde regnet med at få.”

 

Nello & The Helping Hand Blues Band er:

 

Ronni Boysen, guitar:

Ronni er en af de mest efterspurgte og respekterede europæiske guitarister indenfor genren, og har arbejdet fast eller på freelance basis for bl.a. Mud Morganfield (søn af Muddy Waters), med svenske Kokomo Kings og danske Trainman Blues. Årets Danske Bluesnavn 2013 og modtager af Blueskartellets Ærespris i 2010.

 

Mads D. Andersen, trommer:

Mads turnerede som 21-årig med Otis Grand & The Big Bluesband 3 ½ år i hele Europa. Spillede der sammen med en række blues-verdensstjerner. Vendte hjem og joinede sin Bror Mike Andersens band i 6 år. Siden med både danske og udenlandske kunstnere, bl. a. Anders Blichfeldt, Ivan Pedersen trio, og udenlandske Alan Haynes, Tony Vega og Kai Strauss.

 

Rasmus Stenholm, orgel:

En af de mest benyttede organister på den hjemlige blues-scene. Rasmus’ eksplosive, virile og virtuose spil tager folk med storm. Fast mand i Grarup Allstars. Har arbejdet og turneret med folk som Henning Stærk, Rock Nalle, Kenn Lending, Sinne Eeg og Jesper Thilo. Tre solo udgivelser.

 

Niels Nello Mogensen, bas og vokal:

Nello startede i 1980 i Danmarks første punk-band Lost Kids. Siden 1996 og stadig fast mand hos Johnny Madsen. I dag også med Grarup Allstars som han var med til at danne. Nello har booket og turnéret med stort set alle på de danske scener og med amerikanske blues navne som Blue Lights, Ron Hacker og Hook Herrera. Har desuden tre rock solo-albums som sanger og komponist bag sig.

 

 

Bluesnews.dk 17/9/22:

Stærkt besat var også Nello & the Helping Hand Blues Band, der uden overdrivelse kan kaldes et veritabelt allstar-orkester. Det er et rigtigt ”musiker-band” – super-instrumentalister, som virkelig byder ind med noget og kan skabe noget i fællesskab. De forstår at udnytte den plads, de får, og de leger med, når Nello tager bluesstandarderne til steder, hvor de ikke har været før. At Nello er en glimrende sanger, beviste han blandt andet i Willie Dixons ”Back door man”. Det var denne anmelders første erfaring med Nello & the Helping Hand Blues Band, men det bliver forhåbentlig ikke den sidste.

 

Døren åbner kl. 20

Entre: 220,-

Forsalg: 200,-

Medl.: 150,-


Køb billet