Fredag d. 3. maj kl. 20

Medlems/sponsor arrangement


Dørene åbner kl. 19

'Fordrag og film om det legendariske spillested MOJO i København med Kasper Rasmussen - og derefter akustisk trio koncert. Prisen er inkl. mad, som bliver serveret fra kl. 19.15


Copenhagen Roots

Dokumentaren Copenhagen Roots skildrer et lille spillested i København, der har været et vigtigt omdrejningspunkt for blues miljøet i Danmark og et vitalt sted for live scenen i byen i over 40 år.


Med over 365 koncerter årligt, favner Mojo Blues Bar en bred skare af publikummer i alle aldre og alle samfundslag, der kommer for at hengive sig til musikken. Filmen rummer unikke live optagelser fra klubben og interviews med nogle af de mest betydningsfulde blues musikere, der har præget stedet.

 

Instruktør: Kasper Rasmussen

Kamera: Bertel Henning

Klip: Sidsel Bott


Uma

Med den akustiske trio Uma tager sanger og instruktør Kasper Rasmussen ud på en rejse i blues landets mange grænseområder.


Kasper Rasmussen fortæller: ”Da alt rytmisk musik er meget eller lidt inspireret af bluesmusik er det nærlæggende at arbejde med bluesen som afsæt og blande den med gospel, soul og roots musik”.


Kasper Rasmussen er en erfaren herre på bluesscenen. Han er nomineret til Danish Music Award 3 gange og turneret meget i Tyskland. Med sig har han Cajon spilleren Rasmus Grosell der har turneret med Sebastian i mange år og guitaresset Kristian Søltoft.

 

Kasper Rasmussen: Vokal og Weston guitar

Kristian Søltoft: Weston Guitar

Rasmus Grosell: Cajon

Døren åbner kl. 19

Entre: Medl./sponsorer: 100,-