Onsdag d. 27. marts kl. 21

Buffalo Woman
Blues Band


Et af Danmarks - og Silkeborgs ældste Blues Band! 

40 års jubilæumskoncert 1984 - 2024


Der er nok ikke ret mange der havde troet på det her. At stoppe legene i 1993/94 - og kom stærkt tilbage i 2018! Og samtidig skrive et stykke musikhistorie i Silkeborg.


I 1984 blev Buffalo Woman Blues Band (BWBB) dannet af brødrene Per og Kim Stephensen, Leon Thøgersen, Per Andersen og Jørgen Sørensen. I 1991 afløste Iens Simonsen - Jørgen Sørensen. På det tidspunkt havde de været i gang med at spille over det meste af Danmark i 7 år. Det blev de faktisk ved med indtil 1993/94. Næsten 25 år skulle der gå før de kom på banen igen. Og det skyldes ikke mindst sangeren i bandet - Iens Simonsen og formand og booker for B`Sharp - Charlie Tambaur.


Efter Danish Blues Challenge i efteråret 2016 i Kedelhuset, hvor PARAGRAPH8IGHT fra København deltog, - med Iens Simonsen som sanger og frontmand, - fik de to herrer sig en snak om hvorfor der ikke fandtes et blues band i Silkeborg. Så faldt snakken på BWBB, og straks gik Iens Simonsen i gang med at kontakte de gamle venner i bandet. De var med på ideen og fandt hinanden igen, og der blev efterfølgende spillet flittigt i øvelokalerne. Dermed blev der skabt de bedste rammer for et koncert med BWBB.


Bandet er klar og inviterer til Påskekoncert på Rampelys.

Sanger og frontfigur i bandet - Iens Simonsen udtaler:                          “Nu, hvor desværre mange af vores idoler er gået bort - for at spille ‘hinsidan’ – vil vi gerne ære dem i mange af vores sange. Vi er klar til at trykke den af på Rampelys.”                                                                                                   

BWBB - hovedsagelig med base i Silkeborg - er Blues, Boogie & Rock`n Roll.

 

Buffalo Woman Blues Band stiller op med følgende besætning:


Iens Simonsen – Lead Vocal                                                                  Per Stephensen -  Guitar                                                               

Leon Thøgersen – Guitar                                                           

Kim Stephensen – Bas                                                                   Henning Sartor – Trommer                                                                    Mogens Balle - Keyboard                                                                 Thomas Melau – Mundharpe

 

Video: https://youtu.be/rJp4DopF8ag                                                                                

Døren åbner kl. 20

Entre: 220,-

Forsalg: 200,-

Medl.: 150,-


Køb billet