Lørdag d. 17. feb. kl. 21

Sharon Lewis (us)


70`årige Sharon Lewis er en af de fineste kvindelige vokalister på Chicagos blues scene i dag. “Dybest set ønskede jeg, at budskabet skulle handle om at håndtere livet - at klare, at overleve!” - siger hun.  Hendes sange omhandler det grundlæggende i hverdagen. Blandingen af soul, blues og r&b leverer det perfekte soundtrack til hendes tekster.

 

Oprindeligt stammer hun fra Fort Worth i Texas, hvor hun opvoksede og hvor hendes tidligste musikalske oplevelse var som medlem af et gospelchor. Det var der hvor hun gik igennem “the hard school of live!” Slagsmål, skænderier og mishandling var på dagsorden i de forhold hun havde til mænd. Hun fik the blues tæt ind på kroppen.

 

Hendes liv ændrede sig til det bedre, da hun midt i 70´erne flyttede nordpå, først Californien og derefter Chicago hvor hun har boet siden.

Hun blev aktiv på Chicagos bluesscene i begyndelsen af 90èrne.

I 2005 dannede hun sit eget band, Texas Fire.

 

Sharon Lewis debuterede på Delmark i 2007 som en særlig gæstevokalist med Dave Specter på Live in Chicago (CD Delmark 794, DVD 1794). “...det er Sharon Lewis, der sørger for diskens mest spændende øjeblikke. Hendes kraftfulde stemme injicerer en stærk gospel-stemning i hendes originaler 'In Too Deep' og den hovedvende ballade 'Angel!”  Blues Revue Magasin.

 

Hendes eget album “The Real Deal”udkom i 2011 og fik fine anmeldelser. The Real Deal byder på originale Sharon Lewis-sange og et par covers af sange, hun ofte optræder i sine live-shows som Van Morrisons 'Crazy Love' og Bill Withers' 'Ain't No Sunshine'.

 

Hun har faktisk været i Silkeborg før. Det var i 2010 hvor hun optrådte på Rampelys med Dave Specter & The Bluebirds. Det bliver dejligt med et gensyn/genhør.

 

 

Døren åbner kl. 20

Entre: 250,-

Forsalg: 230,-

Medl.: 180,-


Køb billet