The Cornbread Project

feat. Sahra da Silva

support: Alain Dodji Apaloo

Lørdag den 28.11.2020

 

Hvis vi nu siger Harp Attack, Big Creek Slim Band, Blues Jamboree, Nande & The Big Difference, så siger du Peter Nande. Og så er det kun den ene halvdel af dette enestående Blues Project - den anden halvdel: produceren, Trainman Blues, reggaebassisten, blues-jam bassisten, eller især bassisten Laust Krudtmejer Nielsen - meritterne for de to mænd er mange og de sammenhænge de har optrådt i er endnu flere - og sammen har de skabt det her helt unikke CORNBREAD BLUES PROJECT bygget op over loops, beats skøre ideer og gode sangere, alt sammen med THE BLUES som fællesnævner.

Lørdag den 28. november er det hos B’Sharp på Rampelys at man kan opleve det 6 mand store orkester, som er stærkt besat på alle pladser. Det en fornøjelse at høre dem og i den grad en fornyelse på den danske blues scene.

The Cornbread Project har skabt en ny og frisk tilgang til den traditionelle blues med deres album “Catawampus”. De tager tidens produktions teknikker (samples, beats, ambience m.m.) som er velkendt fra pop, R&B, reggae og dancehall og blander det med blues og roots. Resultatet er groovy, vellydende neo-blues.

Projektet/bandet er dannet af musiker/producer duoen Laust Krudtmejer og Peter Nande som en sen aften i 2017 udvekslede idéer om at udvide grænserne for den blues de begge holder så meget af. Bandet havde deres debut på Blues Alive Festivalen i Horsens, i september 2019 og Bluesnews omtalte koncerten som den bedste og mest interessante.

Læs anmeldelsen HER


The Cornbread Project er et seks mands band med de to sangere Sahra da Silva og Richard Farrell i front. På guitar er fantastiske Nicklas Kure, samt den erfarne og top svingende rytmesektion bestående af bassisten Laust Krudtmejer, mundharpe og percussion er lagt i hænderne på Peter Nande, samt trommeslageren Marco Diallo.


Video


Alain Dodji Apaloo (Togo)

Den herboende afrikanske sanger og guitarist tryllebinder publiklum med hans musik som er den meditative vestafrikanske inspirerende verdensmusik og den amerikanske blues.

En sand fornøjelse på en scene.

I 2009 vandt han Møblomania Blues Award på Rampelys hos B'Sharp i Silkeborg, som senere hen blev til Danish Blues Challenge.

Prisen var 5000,- kr dengang. Pengene brugte han til at rejse til Memphis i USA, hvor han deltog i The International Blues Challenge i 2010.

Han blev nr. 3 i kategori folkblues.

Alain kommer oprindelig fra Togo i Vestafrika, men har boet i mange år i København.

Døren åbner kl. 18.45


Alain Dodji Apaloo kl. 19 

The Cornbread Project kl. 20.15


Entre: 200 kr.
Forsalg: 180 kr.
Medl.: 120 kr.


BILLETSALG

Line up:

Sahra da Silva - sang/keyboards

Richard Farrell - sang/guitar

Peter Nande - mundharpe//percussion

Nicklas Kure - guitars

Laust Krudtmejer Nielsen - bas

Marco Diallo – trommer