Jesper Theis / Tim Lothar

+ Generalforsamling

SØNDAG 13.09.2020


Theis / Lothar

Tim Lothar og Jesper Theis er to stærke navne på den danske musikscene.
Det er akustisk blues af høj klasse. Begge er sangskrivere og fremragende sangere ud over at være dygtige guitarister.

Når de spiller sammen tilfører de ekstra værdi til hinandens sange, som løftes til nye højder. Deres stemmer og guitarlyd supplerer hinanden utrolig godt, og der er ikke tvivl om at de har det sjovt sammen på scenen.

Begges musik har rødder i den akustiske deltablues, men bevæger sig ubesværet ud og ind af andre genrer. Det gør oplevelsen afvekslende og interessant og der er adskillige af sangene som man ikke kan undgå at nynne når man går fra koncerten.

Tim Lothar: Her er ikke "just another bluesman". Lothar er kendt for sine historiefortællinger og sine egne sange, og dette gør ham til en interessant og meget personlig kunstner - en storyteller. 
Musikeren/sangskriveren Tim Lothar er et anerkendt navn på den internationale roots-scene. Han har otte anmelderroste udgivelser bag sig, har modtaget priser i ind- og udland, og er en af de flittigst turnerende musikere i Europa. 

Jesper Theis: Den 34-årige frederikshavner tog i 2017 springet og opsagde sit faste job for at hellige sig bluesmusikken på fuld tid. Samme år udgav han sit debutalbum "Narrow Line", som høstede fine omtaler. Sammen med Jarno Varsted på mundharpe og Søren Lindholt på percussion, tilføjer de en personlig vinkel på akustisk deltablues.


Generalforsamling

Døren åbner kl. 13

14.00-15.00   generalforsamling (kun medlemmer og sponsorer har stemmeret)
NB! Tilmelding nødvendig til spisning. (På grund af Covid 19 Pandemi vil alle tilstedeværende under generalforsamlingen fået udleveret en sandwich i forsvarlig indpakning)

Mail til bluesland@vip.cybercity.dk eller
SMS til 2223 9752 senest torsdag den 10.september kl. 12!

Til koncerten åbner døren kl. 15
Entré: kr. 120,-
Forsalg: kr. 90,-
Medlemmer: kr. 80,-


BILLETSALG

Line-up

Jesper Theis - guitar/vokal
Tim Lothar - guitar/vokal


jespertheis.com
timlothar.com