Fredag den 21. maj kl. 20 • Dørene åbner kl. 19
GRACE JAMES


Rygterne har sviret igennem et stykke tid. ”Tjek lige dem her ….”

Og dem snakken har gået på har været - Grace James.

Bandet der rammer et moderne tvist af roots, blues, urban country og Rock’n Roll, har via deres fængende live optrædener og charmerende videoer i et stykke tid været ”talk of the town” og Aalborgs egen musikalske nestor Ivan Pedersen har kastet sin kærlighed på dem og blandt andet været ude og sige:
Mærk jer navnet! Grace James - og hør dem!

Samtidig udgiver Grace James deres debut album i starten af 2021


Se videoen: IT'S ALLRIGHT - Live i studiet
Duet hjemme i stuen: SLOW DOWN
Med SP, Just og Frost: BOOMERANG

Grace James er centreret omkring sangskriver duoen Stine Flyvholm (vokal) og Jimmy Guldbæk (vokal, guitar), to virkelig velklingende vokaler der som duet smelter sammen i front.
Sangene er positive og fængende, med en let tone og et charmerende budskab. Samtidig har bandet også en rå, groovy og lækker rock n’roll attitude.
Og en smittende og umiddelbar tilgang til deres musik, som man ikke kan undgå at blive ramt af. Der er garanti for en live oplevelse hvor det er svært at sidde stille!

Grace James har rødder i det kolde nord omkring Aalborg, men musikken leder tankerne hen på sydstaternes USA. Fra den støvede ørken i Texas til en dampende gryde i New Orleans. Og helt centralt står altså sangene som en duet mellem Stine og Jimmy.


Med sig har de et fremragende band bestående af:
Sten Kjærsgaard - keyboard
Nils Bo Poulsen - trommer
Rasmus Boje – bas


forsalg: 150,- / medlemmer 120,-

forsalg: starter den 15. april på billetsalg.dk

FORRIGE / NÆSTE