Buffalo Woman Blues Band

Support: The Mudbugs

LØRDAG 05.09.2020


Buffalo Woman Blues Band

Silkeborgs ældste Blues Band! Der er nok ikke ret mange der havde troet på det her. At stoppe legene i 1993/94 - og kom stærkt tilbage i 2018! Og samtidig skrive et stykke musikhistorie i Silkeborg.
I 1984 blev Buffallo Woman Blues Band (BWBB) dannet af brødrene Per og Kim Stephensen, Leon Thøgersen, Per Andersen og Jørgen Sørensen. I 1991 afløste Iens Simonsen - Jørgen Sørensen. På det tidspunkt havde de været i gang med at spille over det meste af Danmark i 7 år. Det blev de faktisk ved med indtil 1993/94. Næsten 25 år skulle der gå før de kom på banen igen. Og det skyldes ikke mindst sangeren i bandet Iens Simonsen og formanden i B’Sharp - Charlie Tambaur.
Efter Danish Blues Challenge i efteråret 2016 i Kedelhuset, hvor PARAGRAPH8IGHT fra København deltog - med Iens Simonsen som sanger og frontmand - fik de to herrer sig en snak om hvorfor der ikke fandtes et blues band i Silkeborg. Så faldt snakken på BWBB, og straks gik Iens Simonsen i gang med at kontakte de gamle venner i bandet. De var med på ideen og fandt hinanden igen, og der blev efterfølgende spillet flittigt i øvelokalerne.
Nu er bandet klar til at spille igen - foran et stort publikum i Kedelhuset. Så er der i hvert faldt skabt de bedste rammer for et koncert med BWBB.
Sanger og frontfigur i bandet - Iens Simonsen udtaler: Nu, hvor desværre mange af vores idoler er gået bort - for at spille ’hinsidan’ – vil vi gerne ære dem i mange af vores sange. Vi er klar til at trykke den af i Kedelhuset.
BWBB - hovedsagelig med base i Silkeborg - er Blues, Boogie & Rock’n Roll. Køb din billet i god tid! Der plejer at blive udsolgt!


The Mudbugs

Et forholdsvis nyt band fra Silkeborg I The Mudbugs' bluesgumbo, kan man opleve smagen af gulerødder, alderdom, telefonopkald og flodkrebs. Dette bliver rørt op i en sovs af lækre guitartoner og sumpet sammenspil mellem trommer og bas. På toppen af gumboen vil man finde en lille smule delikat tilsat mundharpe.
Kokkene bag hedder Ole, Simon, Bjørn & Henrik. Efter mange måneders skænderier i køkkenet, har de fundet en smag der behager dem alle. På scenen vil de 4 kokke forsøge at servere bluesgryden med intensitet og overskud. Dog kan det ikke afvises, at enkelte af kokke, vil forsøge at snige mere af deres yndlingsingredienser i gryden, end planlagt. Dette vil blive besvaret af de andre kokke, med mere volumen og mere smag. God appetit!

Døren åbner kl. 19
Entre: 160 kr.
Forsalg: 160 kr.
Medl.: 100 kr.

Buffalo Woman Blues band
Iens Simonsen – Lead Vocal
Per Stephensen – Guitar
Leon Thøgersen – Guitar
Kim Stephensen – Bas
Henning Sartor – Trommer
Mogens Balle – Keyboard
Thomas Melau – Mundharpe

The Mudhugs
Henrik Bak – Guitar/Vocal
Simon Bak Agerskov – Guitar/mundharpe
Bjørn Værnholt Møller – Trommer
Ole Fisker – Bas