Buffalo Woman Blues Band

LØRDAG 05.09.2020


Buffalo Woman Blues Band

Silkeborgs ældste Blues Band! Der er nok ikke ret mange der havde troet på det her. At stoppe legene i 1993/94 - og kom stærkt tilbage i 2018! Og samtidig skrive et stykke musikhistorie i Silkeborg.
I 1984 blev Buffallo Woman Blues Band (BWBB) dannet af brødrene Per og Kim Stephensen, Leon Thøgersen, Per Andersen og Jørgen Sørensen. I 1991 afløste Iens Simonsen - Jørgen Sørensen. På det tidspunkt havde de været i gang med at spille over det meste af Danmark i 7 år. Det blev de faktisk ved med indtil 1993/94. Næsten 25 år skulle der gå før de kom på banen igen. Og det skyldes ikke mindst sangeren i bandet Iens Simonsen og formanden i B’Sharp - Charlie Tambaur.
Efter Danish Blues Challenge i efteråret 2016 i Kedelhuset, hvor PARAGRAPH8IGHT fra København deltog - med Iens Simonsen som sanger og frontmand - fik de to herrer sig en snak om hvorfor der ikke fandtes et blues band i Silkeborg. Så faldt snakken på BWBB, og straks gik Iens Simonsen i gang med at kontakte de gamle venner i bandet. De var med på ideen og fandt hinanden igen, og der blev efterfølgende spillet flittigt i øvelokalerne.
Nu er bandet klar til at spille igen - foran et stort publikum i Kedelhuset. Så er der i hvert faldt skabt de bedste rammer for et koncert med BWBB.
Sanger og frontfigur i bandet - Iens Simonsen udtaler: Nu, hvor desværre mange af vores idoler er gået bort - for at spille ’hinsidan’ – vil vi gerne ære dem i mange af vores sange. Vi er klar til at trykke den af i Kedelhuset.
BWBB - hovedsagelig med base i Silkeborg - er Blues, Boogie & Rock’n Roll. Køb din billet i god tid! Der plejer at blive udsolgt!

Døren åbner kl. 19.30
Entre: 160 kr.
Forsalg: 160 kr.
Medl.: 100 kr.


BILLETSALG

Buffalo Woman Blues band
Iens Simonsen – Lead Vocal
Per Stephensen – Guitar
Leon Thøgersen – Guitar
Kim Stephensen – Bas
Henning Sartor – Trommer
Mogens Balle – Keyboard
Thomas Melau – Mundharpe