Lørdag den 10. september kl. 21 

HP Lange Big Gumbo


HP Lange har været på blues/folk scenen i mere end 30 år. Han har modtaget de priser der er at finde på den danske blues scene og hans udgivelser har været nomineret til et væld af DMA’er – tre har taget prisen.

”I feel fine” fra 2019 har modtaget en DMA – Danish Music Award – for bedste blues album. HP Lange Big Gumbo var desuden nomineret til Blues live prisen.


"Gumbo" er en fantastisk gryderet fra de amerikanske sydstater, hvor man udover nogle faste ingredienser tilføjer det man har lyst til og det man synes passer. Det er netop sådan musikken er i Big Gumbo - umiskendeligt blues med tilsat cajun og mountain music, fiddle og banjo i tilpasse mængder.


Her er videoer med musik fra albummet I feel fine

I feel fine / Poor Howard / The Cockoo (DK4 live) 


Blues News DK skrev om HP Lange Big Gumbo: 

”I feel fine" er den foreløbige kulmination på den udvikling og genopfindelsesproces, HP Lange nu har gennemgået i en årrække. Resultatet er en ærligt talt hamrende god plade, fuld af rå energi og spillelyst.”


Blues news Norge skrev:

”Vi får det hele, som man sikkert havde sagt på dansk. Og det fungerer. Det fungerer som bare det! Jeg elsker den nye og folkelige stilen til HP Lange Big Gumbo, den stemningen og den store livsgleden som gjenspeiles.” 


HP Lange Big Gumbo er et af de mest populære Bands herhjemme og trækker altid fulde huse. Derfor skal man sikre sig en billet i god tid, når bandet rammer Rampelys i Silkeborg, som starten på B’Sharps efterårs sæson.

Døren åbner kl. 20

Entre: 180,-

Forsalg: 160,-

Medlemmer: 120,-

Line Up:

HP Lange Vocal, Guitar, Banjo

JK Dam Pedersen Drums

Dave Stevens Bass

Niels Bonefaas Fiddle, Banjo