Lørdag den 23. april kl. 21

Døren åbner kl. 20

Ole Frimer Band


En af Danmarks bedste blues guitarister med bl.a. danske sange på Rampelys.
Sangeren og guitaristen Ole Frimer har været en fremtrædende skikkelse i det danske musiklandskab i årtier. Med sin unikke ‘flesh to string’- teknik, sangskrivning og vokal arbejde, har han opnået international anerkendelse og har modtaget priser for det, i både ind- og udland.
I alt 12 albums er det blevet til gennem tiden. Ole Frimer Bands udgivelse ‘Live at Blues Baltica’ fra 2015 fik stor opmærksomhed i både Europa og i USA, og bandet udvidede dermed deres koncertvirksomhed til store dele af det europæiske kontinent.
Bandet har med stor succes lanceret en mere progressiv stil med rødder i blues og elementer fra rock, jazz og fusion.
 Dansksprogede tekster vinder mere og mere indpas i koncert repertoiret, men der gives stadig god plads til bluestraditionerne.
Orkesteret er i dag et af landets mest travle, med omfattende turne - virksomhed på klubber og festivaler herhjemme og i udlandet.
Det blev til hele to nye albums fra Ole Frimer Band i 2020
Bandet har arbejdet på et nyt dansksproget album, som blev udgivet i efteråret 2020. Den blev modtaget rigtig godt herhjemme af musikanmeldere. Det er modigt gjort af bandet at lave endnu et dansksproget blues album, som fik navnet ‘Færd’.
Deres turne i Tyskland sidste år resulterede i et live album ‘Live in Eppingen’, som fik efterfølgende stort internationalt anerkendelse i bl.a. 
USA, England, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig, og de nordiske lande.


Ole Frimer Band består af en håndfuld erfarne topklasse musikere:
Ole Frimer - guitar/vokal
Niels Ole Thorning – keyboards
Jesper Byllling – bas
Claus Daugaard - trommer

Entre: 180,-

Forsalg: 150,-

Medlemmer: 120,-