Onsdag den 13. april kl. 21

Døren åbner kl. 20

Buffalo Woman
Blues Band


Et af landets og Silkeborgs ældste blues bands rykker atter ud til påskeblues på Rampelys.
Der er nok ikke ret mange der havde troet på det her. At stoppe legene i 1993/94 - og kom stærkt tilbage i 2018! Og samtidig skrive et stykke musikhistorie i Silkeborg.
I 1984 blev Buffalo Woman Blues Band (BWBB) dannet af brødrene Per og Kim Stephensen, Leon Thøgersen, Per Andersen og Jørgen Sørensen. I 1991 afløste Iens Simonsen - Jørgen Sørensen. På det tidspunkt havde de været i gang med at spille over det meste af Danmark i 7 år. Det blev de faktisk ved med indtil 1993/94. Næsten 25 år skulle der gå før de kom på banen igen. Og det skyldes ikke mindst sangeren i bandet - Iens Simonsen og formand og book’er for B’Sharp - Charlie Tambaur.
Efter Danish Blues Challenge i efteråret 2016 i Kedelhuset, hvor PARAGRAPH8IGHT fra København deltog, - med Iens Simonsen som sanger og frontmand, - fik de to herrer sig en snak om hvorfor der ikke fandtes et blues band i Silkeborg. Så faldt snakken på BWBB, og straks gik Iens Simonsen i gang med at kontakte de gamle venner i bandet. De var med på ideen og fandt hinanden igen, og der blev efterfølgende spillet flittigt i øvelokalerne og da blev skabt de bedste rammer for et koncert med BWBB.
Bandet er nu klar igen og inviterer til påskekoncert på Rampelys.
Sanger og frontfigur i bandet - Iens Simonsen udtaler:
Nu, hvor desværre mange af vores idoler er gået bort - for at spille ‘hinsidan’ – vil vi gerne ære dem i mange af vores sange. Vi er klar til at trykke den af på Rampelys.
BWBB - hovedsagelig med base i Silkeborg - er Blues, Boogie & Rock’n Roll.


Buffalo Woman Blues Band stiller op med følgende besætning:
Iens Simonsen - lead vocal 
Per Stephensen - guitar  
Leon Thøgersen - guitar
Kim Stephensen - bas
Mogens Balle - keyboards
Henning Sartor - trommer
Thomas Melau - mundharpe


YouTube Video

Entre: 180,-

Forsalg: 160,-

Medlemmer: 120,-