Torsdag 23.06.22 - kl. 21.15

Bonita & The Blues Shacks


B.B. & The Blues Shacks har været på banen i mere end 30 år, og har knap 20 fuldlængdeindspilninger af høj kvalitet bag sig, inklusive et par solo-udgivelser fra nogle af bandmedlemmerne og under navnet ”Bonita & The Blues Shacks”

i samarbejde med den fine sydafrikanske sangerinde Bonita Niessen.

 

Samarbejdet med den i Sydafrika fødte sangerinde startede allerede i 2013, hvor Bonita sang duet med sanger og mundharpespiller i bandet - Michael Arlt på album “Come Along”.

Bonita har en stemme der dækker over en musikalsk æra fra R&B så som Ruth Brown og Lulu Reed til sixty soul stuff á la Etta James og Ann Peebles.

Traditionelt rhythm & blues og soul fremført med stor kant og dynamik.

Bonita Niessen & The Blues Shacks har siden 2013 udgivet to albums.


Bandet, der har base i Hildesheim, Tyskland, har turneret over store dele af verden med stor succes. De har begået sig glimrende på masser af skrå brædder fra USA til Australien og tilbage igen. Danmark – og størstedelen af resten af Europa og USA – har de besøgt flere gange.

De fem medlemmer af B.B. & the Blues Shacks har det med at give sig 100%, når de er på scenen, hvor de virkelig formår at få musikken ud over scenekanten og et godt greb i ethvert publikum. Man går umuligt skuffet hjem fra en koncert med dette orkester, der bare skal opleves.

Ladies & Gangsters! … it’s bluestime since 1989!

 

Line-up:

Bonita Niessen sang
Andreas Arlt guitar
Michael Arlt sang & mundharpe
Henning Hauerken elektrisk & kontra bas
Fabian Fritz piano & orgel
Andre Werkmeister trommer

Entre: 200,-

Forsalg: 175,-

Medlemmer: 150,-