Lørdag den 18. november kl. 21

Sugar Queen (us)


Sugar Queen hvis rigtige navn er Michele Denise kommer nu for første gang til Silkeborg og Rampelys, hvor B’Sharp står som arrangør.
Det er i det hele taget hendes første optræden i Danmark.
Denne fremragende sangerinde kommer med en kuffert fuld af Chicago Blues, Funky Blues, Gospel og Soul på scenen. Hendes optræden er af stor klasse!

Hendes forhold til bluesmusikken hænger i den grad sammen med hendes herkomst.
Født og opvokset i Florida startede hun først med en klassisk uddannelse med sang og klaver.
Det bragte hende efterfølgende til de amerikanske sydstater og turen blev senere udvidet med koncerter over hele USA.

Som en efterspurgt sangerinde og entertainer blev hun efterhånden en populær skikkelse i Asien. Der bosatte hun sig i en årrække og optrådte i Malaysia, Singapore og Kina. Derefter kom turen til Europa hvor hun indspillede sit første album “340 Blues” i Belgien i 2017. Den fik hun stor succes med hvor den bl.a. indbragte hende en 4. plads på Chicago Blues Music Charts, som den første europæiske indspilning nogensinde. Siden hen er det blevet til i alt fire albums.

Det seneste “Better Days”, kom i 2021 og som titlen antyder blev den indspillet under Corona epidemien. På den har hun skrevet alle sange selv, til dels med personlige historier og hendes afro-amerikanske rødder. Med hendes enestående Chicago Blues Style synger hun historien.

I et interview på et af de store udenlandske blues magasiner sagde hun bl.a.:
“Jeg er vokset op med og lytte til blues. Blues tager mig tilbage derhen hvor jeg har været, hvem jeg er og hvor jeg tager hen. Blues giver mig den mulighed at udtrykke mig selv, mine tanker og fortælle mine historier.”


Video

I'm That Kinda Woman - Sugar Queen Blues - Big Rivers

Sugar Queen Bluesband (USA/NL), 12. Bluesnacht Petershagen, 31.07.2021

Døren åbner kl. 20
Entre: 220,-
Forsalg: 200,-
Medlemmer: 150,-


Billetsalg

Line Up
Sugar Queen - Vocal
Jean Raven - Guitar
Jan van Drunen - Hammond Organ
Erwin Huigen - Bass
Lars Hoogland - Drums