Lørdag den 15. april kl. 21
Togo Rhino (DK/Togo/Gambia)


Togo Rhino spiller vestafrikansk blues blandet med Mississippi Hill Country Blues. Genren kan beskrives som “trance blues” eller “ørkenblues” hvor man i stedet for typisk tre akkorder, ofte kun bruger en eller to akkorder som gentages igen og igen.


Musikken er fængslende, hypnotiserende og beroligende, men samtidig pågående og fuld af sprudlende energi med inciterende dansevenlige rytmer.
Ofte tryllebindes publikum og kommer i en meditativ tilstand - hvor det kan være svært at sidde stille. Musikken er på én gang voldsom og følsom, og kryber ind, så man kan miste fornemmelsen af tid og sted.

Nogle af Togo Rhino’s inspirationskilder er Tinariwen, Ali Farka Touré og Bombino på den afrikanske side, samt Fred McDowell, John Lee Hooker, Otis Taylor og Ry Cooder på blues siden.


De fire erfarne musikere er altid legende, energiske, opfindsomme, eksperimenterende og elsker at improvisere og finde nye veje. I kan glæde jer til musikalsk nærvær med et udadvendt band, der leverer “eksotisk” blues med rå energi og feel good attitude.


Døren åbner kl. 20
Entre: 200,-
Forsalg: 170,-
Medlemmer: 120,-


Billetter

Line Up

Alain Apaloo (Togo) vokal/guitar/bas
Peter Nande vokal/mundharpe/perc
Olav Poulsen slideguitar

Sal Dippa (Gambia) percussion/trommer