Lørdag den 4. november kl. 21

Knock Out Greg

& The Scandinavian Blue Flames (S/FIN)


Efter 30 år er Knock-Out Greg stadig et af topnavne på de skandinaviske bluesscener, Greg’s sjælfulde vokal, knivskarpe guitarspil og fede mundharmonika-tone har forbløffet bluesfans overalt. Sidst de spillede hos B’Sharp på Rampelys var i 1998! Ja, du læste rigtigt......1998!

Siden 1987, hvor den afdøde svenske blueslegende Sven Zetterberg var Gregs mentor, har han både spillet guitar, mundharpe og sunget the blues. Det er dog mundharpen der er hans foretrukne instrument i dag.
Nu, 25 år efter hans første optræden på Rampelys kan vi med sikkerhed sige at Knock Out Greg vælter Rampelys igen – nu med THE SCANDINAVIAN BLUE FLAMES!

“Knock-Out Greg” Andersson har sammensat et nyt stjernespækket band, KNOCK-OUT GREG & THE SCANDINAVIAN BLUE FLAMES!
Denne gang lyder det lidt mere back-to-roots-blues med lidt old school soul som ekstra krydderi!

Greg startede sit første band i Stockholm i 1980’erne, bandet der til sidst udviklede sig til det legendariske Knock-Out Greg & Blue Weather. Igennem 20 år var de et af de travleste turnerende bands i Sverige og Europa i et årti. Knock-Out Greg & Blue Weather udgav 7 albums og samarbejdede på forskellige måder med de fleste internationale kunstnere. Bandet spillede også i den Grammy-nominerede “Let Me Get Over It” med ikonet Sven Zetterberg, som de igennem årtier spillede hundredevis af koncerter med.


SCANDINAVIAN BLUE FLAMES har Tomi Leino fra Karkila, Finland på guitar. Tomi har skabt sig et navn verden over og er en af de vigtigste og mest alsidige bluesguitarister. Tomi har sit eget band Tomi Leino Trio, men er også lead guitarist i Trickbag og han har arbejdet som backing for en lang række amerikanere på turné i Europa.

På kontrabas finder vi ildsjælen Lars Näsman, der blandt andet har været en stor drivkraft i bandet Trickbag. Lars er kendt for sit præcise basspil og smittende energi. Han har også spillet med mange internationale bluesartister på europæiske turnéer.

Pianospiller Fredrik von Werder, der spillede med bands som Trickbag, The Beat fra Palookaville og med Sven Zetterberg i mange år.

Sidst, men ikke mindst, finder vi Greg’s bror Marcus “Little Mark” Andersson på trommer, kendt som en af de mest dynamiske trommeslagere i Europa. Sammen har Greg og Marcus lavet tusindvis af koncerter over hele verden. Brødrene har spillet sammen i over 30 år siden starten i 1988.


Knock-Out Greg & The Scandinavian Blue Flames (SWE/FIN), Bischofsmühle Hildesheim, 16.12.2022

Døren åbner kl. 20
Entre: 220,-
Forsalg: 200,-
Medlemmer: 150,-


Billetsalg

Line Up
“Knock Out Greg” Andersson - mundharpe/vocal

The Scandivian Blue Flames er
Tomi Leino – guitar (FIN)
Lars Näsman – bas
Fredrik Von Werder – piano
Marcus “Little Mark” Andersson - trommer