Onsdag den 5. april kl. 21
Buffalo Woman Blues Band


Et af Danmarks - og Silkeborgs ældste Blues Band! Der er nok ikke ret mange der havde troet på det her.

At stoppe legen i 1993/94 - og komme stærkt tilbage i 2018!

Og samtidig skrive et stykke musikhistorie i Silkeborg.


I 1984 blev Buffalo Woman Blues Band (BWBB) dannet af brødrene Per og Kim Stephensen, Leon Thøgersen, Per Andersen og Jørgen Sørensen. I 1991 afløste Iens Simonsen - Jørgen Sørensen. På det tidspunkt havde de været i gang med at spille over det meste af Danmark i 7 år. Det blev de faktisk ved med indtil 1993/94. Næsten 25 år skulle der gå før de kom på banen igen. Og det skyldes ikke mindst sangeren i bandet - Iens Simonsen og formand og booker for B’Sharp - Charlie Tambaur.


Efter Danish Blues Challenge i efteråret 2016 i Kedelhuset, hvor PARAGRAPH8IGHT fra København deltog, - med Iens Simonsen som sanger og frontmand, - fik de to herrer sig en snak om hvorfor der ikke fandtes et blues band i Silkeborg. Så faldt snakken på BWBB, og straks gik Iens Simonsen i gang med at kontakte de gamle venner i bandet. De var med på ideen og fandt hinanden igen, og der blev efterfølgende spillet flittigt i øvelokalerne. Dermed blev der skabt de bedste rammer for en koncert med BWBB.


Bandet er klar igen og inviterer til Påskekoncert på Rampelys.
Sanger og frontfigur i bandet - Iens Simonsen udtaler: “Nu, hvor desværre mange af vores idoler er gået bort - for at spille ‘hinsidan’ – vil vi gerne ære dem i mange af vores sange. Vi er klar til at trykke den af på Rampelys.”
BWBB - hovedsagelig med base i Silkeborg - er Blues, Boogie & Rock`n Roll.


Video

Døren åbner kl. 20
Entre: 180,-
Forsalg: 160,-
Medlemmer: 120,-


Billetter

Line Up

Iens Simonsen Lead Vocal
Per Stephensen Lead Guitar
Leon Thøgersen Guitar
Kim Stephensen Bas
Henning Sartor Trommer
Mogens Balle Keyboard
Thomas Melau Mundharpe