Lørdag den 5. november kl. 21

B.B. & The Blues Shacks

support: Chris Andersen


B.B. & The Blues Shacks hører til blues eliten i Europa.
I mere end 30 år har de sympatiske tyskere turneret over det meste af verden.


Bandet elsker deres musik og spiller "The Blues" så godt, at selv amerikanerne tager hatten af for det tyske band, som har været en flittig gæst i Silkeborg og opbygget en stor fanskare. Med deres blanding af *Rhythm & Blues*, tilsat lidt *Sixty Soul*, har de fået sig fans over det meste af kloden.

Bandet har igennem årene fået mange priser, bl.a. "German Blues Award" og i Frankrig blev de kåret som "Europas bedste Bluesband".

B.B. & The Blues Shacks står som garant for fantastiske live optrædener og har således etableret sig også udenfor Europa.

De har optrådt i Dubai, på den store Doheny Festival i Los Angeles, på den største festival i Australien, Bayron Bay Festival, ved siden af Bob Dylan, B.B. King, Elvis Costello, og på Europas største - Notodden Blues Festival - i Norge.


Frontfigurerne og stifterne af bandet er de to brødre Andreas og Michael Arlt.

Sanger og mundharmonikaspiller Michael Arlt hører til toppen af europæiske blues - og soul sangere. Foruden det er han storartet entertainer der sætter gang i publikum. Hans bror Andreas er en meget elegant stilist og bliver i dag betragtet som en verdensklasse guitarist!

Med Fabian Fritz på klaver og orgel har bandet fået et andet musik geni til deres sound. Henning Hauerken på bas og André Werkmeister på trommer leverer den enestående Drive og Groove, som kendetegner bandet i den grad.

Deres seneste album ”Beaking Point” er fra 2021 som er blandt mange andre udgivelser med i bagagen. Det vil uden tvivl bliver et af de musikalske højdepunkter i efteråret i Silkeborg.


video


Chris Andersen

19.45-20.30

Chris Andersen bor i Skagen og arbejder til daglig som smed, men han har også et virke som bluessanger og -guitarist, der ikke mindst blev ansporet af et mangeårigt venskab med Troels Jensen. Hvor mange danske, akustisk-orienterede bluesmusikere er gået ad delta-vejen med inspiration fra Robert Johnson og Charley Patton, har Chris Andersen i stedet valgt den blidere Piedmont-variant som sit primære udtryk.

Døren åbner kl. 19.30

Entre: 230,-

Forsalg: 200,-

Medlemmer: 150,-

Køb billet HER

Line Up

Andreas Arlt Guitar, Chor
Michael Arlt Vocals, Harmonica
Fabian Fritz Piano, Organ
Henning Hauerken Electric & Upright Bass
André Werkmeister Drums, Percussion