Lørdag den 21. oktober kl. 21

American Ladies
in the House (us)

NB! i Kedelhuset!


Det er tre stærke damer - med stor udstråling, personality og performance - som bluesforeningen B’Sharp har hentet til Silkeborg.
Denne lørdag står de på scenen med band i Kedelhuset på Papirfabrikken. Det bliver en oplevelse udover det sædvanlige.


Lady A er født og opvokset i Seattle, i staten Washington.
Hun begyndte at synge allerede som femårig.
Hendes musikalske karriere startede som back-up singer i The Motown Revue Band i 90erne.
Hendes kærlighed til musikken, hendes gospel baggrund og Louisiana Roots har altid ført hende tilbage til blues og gospel musik, blandet med soul og funk som en perfekt jambalaya.
Lady A er kendt som en af de hårdest arbejdende kvinder i blues, soul , funk og gospel musikken.


Annika Chambers stammer fra Houston i Texas. Hun startede allerede som barn med at synge gospel. I en alder af 38 år hører hun til den unge generation af store soul/blues sangerinder. Hun har udgivet tre albums og gjorde sig især bemærket da hun i 2019 vandt den eftertragte Blues Music Award i Memphis i 2019 i kategorien 'Soul Blues Female Artist of the Year', og igen i 2022.
Annika Chambers er et ”Kraftwerk” på scenen og det skal nok blive sjovt at se hendes optræden sammen med de andre to damer i Kedelhuset.


Terrie Odabi er The Soul Of Blues!
Hun kommer fra den amerikanske vestkyst fra The Bay Area i San Francisco i Californien. Det siges at hun er `den mest dynamiske blues-og soul kvinde siden Etta James`, der i øvrigt også huserede i Bay Area området. Terrie Odabi gør det i blues, jazz, gospel og soul og har to album ude: `Evolution Of The Blues` fra 2013 og `My Blue Soul` fra 2016.


Bag sig har de tre kvinder et fem-mands band bestående af guitar, bas, trommer, keyboard og saxofon. Det bliver efterårets internationale højdepunkt i Silkeborg – og Kedelhuset.

Døren åbner kl. 20
Entre: 325,-
Forsalg: 295,-
Medlemmer: 245,-


Billetter