Søndag den 2. oktober kl. 14-17

Blues Jam med Perry Stenbäck


Perry Stenbäck er guitarist, komponist, sanger, koncert- og studiemusiker, underviser, mentor, censor, foredragsholder. Selv spiller Perry el- & akustisk guitar, nyckelharpa, mandolin, banjo, dobro, steelguitar og meget mere.

Som Sebastians faste musikalske håndlanger skaber han det magiske element med sin strengeleg, og hans ønske er at blive bedre hele livet igennem.

”Som kunstner kan man enten blive bedre eller dårligere. Der er ikke noget der hedder Status Quo”.

Dette citat er meget sigende for Perrys nysgerrige tilgang til det musikalske håndværk, hvilket har ført ham vidt omkring i det musikalske landskab.

Perrys entusiasme og instrumentale evner har ført ham rundt i Danmark og resten af verden som turnerende musiker, hvor han er særdeles anerkendt for sit unikke guitarspil og ikke mindst sit vindende væsen.

Flere gange er Perry Stenbäck blevet nomineret ved Danish Music Awards. I 2009 og 2019 modtog han en grammy som årets instrumentalist, men Perry har også bevist, at han som sanger og fortolker har meget på hjerte.

Perry er født og opvokset i Stockholm, uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium og nu bosat lidt udenfor Jelling.


UNDERVISNING AF GRUPPER
Perry Stenbäck arbejder passioneret med grupper af garvede instrumentalister og sangere, der vil have en dybere forståelse for sammenspil.
Med hans undervisningserfaring, siden 1984, på alle niveauer (folkeskole, talentskole, højskole, lærerseminarier samt konservatorierne i København, Århus, Odense, Silkeborg og Esbjerg) kan han tilpasse sværhedsgraden, så den er relevant for den pågældende gruppe.
Perry bruger alt fra stomp til folkemusik, rock, blues og hip hop m.m., for at belyse de faktorer der får musikken til at svinge.

Søndag den 2. oktober vil han give sit store musikalske viden videre til alle der kommer til Blues Jam på Rampelys. Der er fri entré!

Døren åbner kl. 13.30

Fri entré